Dzisiaj, na pierwszej godzinie lekcyjnej przygotowaliśmy zdrowe, kolorowe kanapki. Z zaangażowaniem dobieraliśmy składniki, aby kanapka wyglądała wyjątkowo i estetycznie. Na stołach nie zabrakło sałaty, pomidorów, ogórków, papryki oraz innych zdrowych składników. Kanapki posypaliśmy klasowym szczypiorkiem. Nasze kanapki nie tylko były smaczne, zdrowe, ale także ładnie ozdobione 😎 Stwierdzamy jednogłośnie, że samodzielnie wykonane II śniadanie smakowało wybornie.
Celem tych kulinarnych warsztatów było poznanie kolejności działań przygotowania kanapki, kształcenie nawyków odpowiedniego odżywiania, rozwijanie kreatywności i doskonalenie samodzielności oraz dbałość o higienę podczas sporządzania posiłków.

.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Miły Gościu, miło nam będzie, jeśli zostawisz komentarz. Pamiętaj, aby się podpisać.